Hvordan til at kaste et horoskop den østlige måde

Udgangspunkt i astrologiske prognostications er den astrologiske chart almindeligt kendt som horoskopet. Det er afgørende at diagrammet er afgrænset korrekt og ordentligt. For at undgå fejlagtige domme og udtalelser er det nødvendigt at spørge og undersøge nøjagtigheden. Disse dage, computer horoskoper er meget almindelige og de er udsat for fejl.

For at kaste et horoskop, tre væsentlige input er nødvendig – tid af fødsel, fødselsdato og fødested. Berigtigelse af fødselstidspunktet kan kun gøres af en ekspert astrolog. Han har oplyst nogle tidligere begivenheder med deres timing at aktivere rettelser til tidspunktet for fødslen. Nogle gange, er der forvirring om de datoer, hvor fødslen havde fundet sted om natten. I fortiden, i Indien, ugedagen blev betragtet som sidste fra solopgang til den næste solopgang. I krigsårene, var ure avanceret til forskellige tidsperioder. Nogle gange, er år givet i Vikram æra. En viden om disse er afgørende for en astrolog. En astrolog bør ikke være uvidende om manuelt casting horoskopet.

To bøger er af afgørende betydning. En er den standard ephemeris og andre Raphael’s “tabeller af husene”. Af processen med at reglen om tre, er de planetarisk længdegrader ankom for tid og dato for fødslen. Rahu (Caput), skygge planet, anses gennemsnitlige længdegrad. Ketu (Cauda), en anden skygge planet er diagonalt overfor placering af Rahu. De kaldes også som de karmiske planeter. Rahu-Ketu aksen er vigtigt i prognostications. Astrologen må ikke glemme, at bemærke, hvis nogen planet tilbageskridt. Et tilbageskridt planet giver forskellige resultater afhængigt af dets placering i diagrammet. ‘Ayanamsa’ eller præcession er også at være noteret ned. Hvis ephemeris er baseret på sideriske eller Nirayana metode der er ingen grund til at fradrage ayanamsa. Næste, fastslå længde- og breddegrad for fødested. Finde lokale tidspunktet for fødslen, hvis det givne tidspunkt er i normaltid. Fastslå stjernetid fødsel og foretage nødvendige korrektioner for længdegrad. Længdegrad kan være enten vest eller øst. Brug disse oplysninger til at notere nippet til stigende tegn (stigende) fra Raphaels tabeller. Igen gælde reglen om tre til at beregne nippet. Tabellerne giver også cusps af huse, 10, 11 og 12. Hvis ens hus system er fulgt, derefter cusps af stigende og de 10 suffice. Da tabellerne give cusps i Sayana eller tropiske system, er ayanamsa skal fratrækkes for at få Nirayana eller siderisk cusps.

Når de grundlæggende diagram er forberedt, er balancen mellem ‘dasa’ ved fødslen skal beregnes fra Månens længdegrad ved fødslen. Systemet almindeligt fulgt er “Vimshottari”, dvs, 120 år cyklus. ‘Dasa’ betyder en tilstand af væren eller betingelse for liv fremherskende. Det er fra dette, at den indiske astrolog undersøgelser op-og nedture i Fødselskirken. I vest praktiseres retningsbestemt astrologi. Den indiske astrolog bruger også ‘Gochara’ eller de fremherskende planetarisk længdegrader. Bortset fra dette, er anvendelsen også taget til ‘gochara’ sammen med ‘Ashtakavarga’ (otte sektioner). Andre afledte beregningerne omfatter ‘vargas’, ‘balas’, ‘arudha’ osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.