Fordele af Ayurveda

Ayurveda er essensen af gamle hinduistiske Medicare teknikker, som er baseret på at kurere sygdomme fra rødderne. I Ayurveda formodes hele kroppen som et gensidigt besvarende system. En enkelt del ikke reagerer godt kan forårsage en forstyrrelse i alle krop. Ayurveda virker til formålet med komplet sundhed.

Allopatiske teknikker er baseret på konceptet om pludselige og øjeblikkelig lindring, så ofte patienten slippe af med hans problem for en kort periode, men oprindelsen af sygdommen er elimineret ikke, endelig kommer der sandsynligheden i fremtiden for denne oprindelse til at blive værre. Allopatiske teknikker bruger antigen, der introducerer et kemikalie, hivning modsatte virkning af hvad kroppen producerer. Så er der altid en risiko med den magt og leverede mængde af stoffet.

På den anden side er Ayurvedic Medicare baseret på teknikker til naturlige og naturlægemidler og kosttilskud, som er 100% bivirkning gratis. Ayurveda mener ikke i modgift og antigener, meget sjældent disse teknikker anvendes, Ayurveda virker ikke til at undertrykke systemet af kroppen, men for at gå til oprindelse og helbrede de grundlæggende forstyrrende element. I sådanne behandlinger er der meget lav chancer for bivirkning og fordel af kroppen er for evigt. Det giver dig en komplet behandling, som virker på hele kroppen system, så det gør du føler dig bedre i hele din krop.

Hvis du spiser 1 æble om dagen og en dag spise pludselig 3, det vil ikke volde problemer for dig, men hvis du tager 2 sovepiller en dag og en dag du tager 4, det vil være farligt; de fleste af kosttilskud af Ayurveda er essensen af frugt, grøntsager og jadi-støvletter, som er naturens gave til menneskelige. Jadi-støvletter er nogle af de sjældent forekommende vilde planter og frugter, som er meget effektiv i nogle disse. I alderdommen lærte studerende af Ayurveda klassifikation af hver enkelt art af planter udgange; de bruges til at give lang tid at finde disse jadi-støvletter i junglen, klipper & bjerge. I moderne tidsalder med globalisering gør nogle af de virksomheder og grupper at arbejde kollektivt, så nu er det nemt for os at bruge de teknikker, som engang var meget dyrt endda for konger.

Ayurveda virker i alle retninger, det giver ikke kun kroppen hvad det ønsker, men det forhindrer skadelige kosttilskud. Begrebet ‘Parheja’, i Ayurveda, er konceptet begrænsning af skadelige fødevarer og kosttilskud, der forstyrrer behandlingen.

Ayurvedisk teknik er udviklet i Ashramaer af hinduistiske hellige og forskere. Denne Medicare er resultatet af lang tid, generation til generation forskningsarbejde. Det er godt smagt og godt gennemprøvet i historien for Indien, som er en af verdens ældste kulturer, i moderne tidsalder, hvor forurening og virkningerne af forgiftninger foruroligende systemer i kroppen og en normal human bliver svagere på grund af luksuriøse liv; Ayurveda, er yoga og øvelser den måde at have en sund krop og en sund sind.

At tage betragtning alle fordelene ved ayurveda vi kan forvente en stigning i populariteten af ayurvedic medicin i de kommende år. Undersøgelser har vist, at mange patienter har fået positive resultater fra ayurvedisk behandling, således i et par år ayurveda er sikker på at bringe en revolution inden for medicin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.