Elektrisk Guitar For begyndere

Elektriske guitarer har gjort deres hjem i vores univers. Der er endda klassiske stykker sammensat til elektrisk guitar. Dette er en ny slags musikinstrument. Ikke kun er lyden forstærkes af elektronik, men lyden selv er lavet af elektronik. Kan bare nogen lære at lave musik på instrumentet enogtyvende århundrede?

Jamen først og fremmest er det bedst at begynde at lære ved hjælp af en nylon strenget akustisk guitar. Stålstrenge er ru på fingrene, når du er bare lære hvordan man spiller. Så uanset om du får det fra ebay eller den lokale musikbutik, du har brug for en akustisk guitar, der er halvvejs anstændigt. Det behøver ikke at være dyrt, bare spilbare.

Når det kommer til at købe en elektrisk guitar, kan du nemt starte med en af de billigere modeller. Du kan få brummer fra at spille en reel ærlig at godhed elektrisk guitar på uanset uden dikkedarer Stratocaster kopi din musikbutik har, og det vil komme igennem din indledende guitarspil erfaringer.

Hvis der er en enkelt lektion, der alle guitar studerende af alle stilarter af musik skal lære, er det tager det let – langsom ned. Musikken vil stadig være der, du ikke nødt til at haste til at opfylde det. Hvis du har en tendens til at gå for hurtigt, at forsøge at tvinge din krop til at akkord ændringer før musklerne har lært dem ordentligt, så spørg dig selv, hvordan du ønsker at være klingende i et års tid. Fordi hvis du ikke bremse når du lærer du gonna være sæler lyde som en hat fuld af baby i et år- og sandsynligvis tyve år!

Et vigtigt aspekt af at lære at spille elektrisk guitar er, hvordan du skal afholde guitar under din lange timer i praksis. Hvis du ikke betaler opmærksomhed på denne ting nu, kan du ende op med ryg, nakke og skulder problemer senere fra belaste dine muskler og skelet.

Nu har du din guitar, og selvfølgelig en anstændig forstærker. En praksis amp er god til brug når spille nær kære, hvis du ønsker at forblive elskede dig selv. En anden god ide er at få nogle form for guitar effekter program til din computer, men vær opmærksom på at nogle af dem kan være meget svært på computerens ressourcer.

En tuner og en metronom er væsentlige. Disse er to stumper af udstyr, som er en del af disciplinen af elektrisk guitar spiller. Komme ind i vane med at stemme din guitar fra tid til anden i løbet af træningssessioner – du kan blive overrasket over hvor langt ude du kan få uden at vide det! Mens du først lære at spille elektrisk guitar du sandsynligvis ikke vil kunne gøre for meget jamming med venner indtil du udvikle en fortrolighed med dit instrument. Så når du føler, du har fået hænger af en sang eller et riff, prøv det med metronomen. Så langsomt som du skal; du ikke gør nogen en tjeneste ved farende.

Har du brug for en lærer for elektrisk guitar? Kan du få alt hvad du behøver fra bøger i din lokale musikbutik eller på internettet? Det er rigtigt, at på udkig efter en person, der kan lære dig, hvad du behøver at vide på en måde, at du kan håndtere det er lidt af en retssag. Det er ligesom ethvert forhold, meget bedre uden anden personen, men hvad kan du gøre? Hvis du ønsker at prøve læring uden lærer så gør Google din ven. Hvis du ikke er vant til at bruge søgemaskiner, vil bare skrive spørgsmål i ransage boks i dine egne ord, og de resultater, du får i hvert fald pege dig i den rigtige retning. Start af guitar fora på udkig. Dette er, hvor du vil finde folk som dig selv, der har spørgsmål sammen med folk, der har svar.

Der er mange måder online at lære at spille guitar, nogle indebærer købe pakker af videoer og bøger, som vil blive leveret til dit hus. Nogle giver den billigere mulighed for at downloade videoer og instruktioner. For det meste er disse guitar undervisningsmetoder fremragende. En anden vej at gå er et online kursus, hvor du kan interagere med din lærer og stille spørgsmål via e-mail eller på et forum. Dette er langt en bedre måde at gå, fordi det ikke kan være helt så let glemt om som et kursus, der består af fysiske varer eller computerfiler.

Sondringen mellem elektriske guitarer og synthesizere bliver mindre tydelige får novice elektriske guitarist flere muligheder for at gengive lyden af hans eller hendes foretrukne kunstner. Men som din guitar færdigheder udvide har du en verden af elektronisk musik til at spille med. Nyd!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.