Business Credit Card Tilbud Galore!

Første ting først, der er en grund til der er en masse af business kreditkort tilbud rundt. Dybest set, fordelen at have en forretning kreditkort er, at virksomheden-være det en stor virksomhed eller en lille en-er i stand til at holde styr på alle de udgifter, dens medarbejdere gøre.

En business kreditkort bruges af virksomhedsejere, iværksættere og big shot topchefer i feltet corporate.

Følgende er nogle af de business kreditkort tilbud tilgængelige på markedet.

Den platin advanta med belønninger

Denne business kreditkort giver nul procent april på balance overførsler foretaget for 16 måneder. APR derefter er fastsat til 7,99%.

Kontant tilbage er også tilgængelig for denne business kreditkort samt belønninger til rejsen. Et ekstra plus er, at den platin Advanta kræver, at du ikke betaler et årligt gebyr.

For at være berettiget til at ansøge, kræves en god kreditværdighed. Balance overførsler også gælde.

Citibank business kreditkort

Dette kort har også en nul procent april på alle indkøb samt balance overførsler i en periode på højst tolv måneder.

Der kræves ikke årlige gebyrer for Citibank business kreditkort. Plus er kreditlinje business-størrelse. Citibank har også yderligere gratis kort til en bestemt virksomheds medarbejdere, med kreditmaksimum fastsat du bekvemt.

Citibank visitkort giver også daglige besparelser på alle dine forretningsrelaterede indkøb. Resuméer af alle afgifter leveres også årligt samt kvartalsvis.

For at være berettiget til at ansøge, kræves en god kreditværdighed. Balance overførsler også gælde. Regelmæssig APR ligger på 11.24%.

American express business kreditkort guld belønninger

Denne særlige kreditkort giver bæreren med en automatisk tilmelding i Amex medlemskab program belønninger.

Brugere af dette Amex guld business kreditkort giver sin bærer med tjene 100.000 rewards point i løbet af det første år.

Himlens grænsen gælder meget denne Amex guld business kreditkort som der er ingen udgifter begrænse der er pre-sæt.

Der er ikke sådan noget som rentenotaer for denne forretning kreditkort. Et plus er løbende besparelser brugere er støtteberettigede på de følgende business: FedEx, AT&T, Hertz, hæfteklammer, blandt andre.

Første år brugere af Amex guld business kreditkort har deres årlige gebyr fri, hvorefter en regelmæssig $125 gælder hvert år.

For at være berettiget til at ansøge, klik her! kræves en god kreditværdighed.

Oplev business kreditkort

For denne business kreditkort er den indledende APR på nul procent især for køb foretaget i tolv måneder.

En fem procent bonus cashback er fastsat for kontorartikler, mens en bonus cashback på to procent er fastsat for gas. En anden bonus er en én procent bonus cashback for alle andre køb.

Der er ikke sådan noget som et årligt gebyr for denne særlige business kreditkort.

For at være berettiget til at ansøge, kræves en god kreditværdighed. En ÅOP på 12.99% gælder. Der tilbydes også balance overførsler.

Advanta afbalanceret liv platinum card

Denne business kreditkort giver sine brugere en fast 2,99% APR for hele livet og om andre saldi, der er overført i tre måneder. Der er også ingen årlige gebyr og der er ubegrænset indtjeningspotentiale.

Alt i alt, afhænger det af dine specifikke ønsker, behov og livsstil, det særlige kort, der appellerer meget til dine præferencer. Vælg din egen fordel og risiko.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.