Badeværelse frysere

Så du har besluttet at ombygge dit badeværelse og du har også besluttet at erstatte de gamle, slidte kabinetter, som har set bedre dage. Badeværelsesskabe spiller en stor rolle i at opretholde en organiseret badeværelse. Udover at være maksimal nytte, er de en af de mest iøjnefaldende inventar i badeværelset. De har også forbruge mest mængden af badeværelse remodeling budget.
Da frysere tage en stor luns fra dit budget, skal du beslutte, hvor meget du ønsker at tilbringe på kabinetter, på forhånd. Du kan gøre dette ved første beslutte, hvor du ønsker din frysere. Så tag målinger af området. Beslutte, om du vil stock kabinetter, semi-custom eller brugerdefinerede kabinetter. Stock frysere er de mest billig, efterfulgt af semi-custom og derefter brugerdefinerede kabinetter. Når du møder ekspert med disse uslebne ideer og tal i tankerne, kan han give dig et mere præcist billede.
Som tidligere nævnt, er der tre typer af kabinetter tilgængelige på markedet. Du skal vælge imellem dem efter dit budget og dine specifikke krav. De er materiel, semi-brugerdefineret og brugerdefineret kabinetter.
Stock kabinetter er billig og mest populære. De er masse produceret og bygget i standard størrelser og figurer. Valg af farver, design og stil er begrænset.
Semi-custom kabinetter er dybest set lager skabene, som kan blive ændret på nogle måder til at opfylde individuelle krav. De tilbyder flere valg af farve, finish, design og størrelse. De er dyrere end stock kabinetter.
Brugerdefinerede kabinetter er de dyreste kabinetter. De er lavet til ordre kabinetter. De er lavet til at passe tømrer til din specifikke, individuelle krav. De tilbyder den bredeste vifte af farver, design, stil og størrelse.
Ifølge metoden for montage er der indrammet og Frameless kabinetter. Indrammet kabinetter er amerikanske kabinetter og frameless kabinetter er europæisk stil.
I indrammede kabinet placeres en ramme rundt om forsiden af kabinettet åbningen. Det kaldes også ansigt ramme. Det bruges til at sikre døren til skabet. Indrammet frysere er dyrere end rammeløse kabinetter, fordi de bruger mere materiale.
Rammeløse kabinetter, der er ingen ansigt ramme og døren hang direkte på boksen kabinet. Rammeløse kabinetter optager mindre plads end indrammet ones.
Mens vælge kabinetter til dit badeværelse, Husk på at din frysere skal matche resten af dit badeværelse.
Døre og skuffer i skabene skal fungere gnidningsløst.
Ikke bare gå ved ser ud af dørene til kabinetter fordi det er kvalitet og konstruktion af hele kasser, der tæller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.